سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تلفن سانترال پاناسونیک مدل kx-at7730 و سانترال زاهدان

 

پسورد سانترال پاناسونیک


سانترال علیرغم سادگی روش درون باندی، این نوع سیگنال دهی تعدادی مشکلات را به همراه داشت. اولاً، از آنجایی که سیگنال های درون باند به طور ضروری در پهنای باند سیگنال های گفتاری قرار می گرفتند، سیگنال های گفتاری گاهی اوقات می توانند با سیگنال های درون باند تداخل داشته باشند. ثانیاً، سیگنال دهی درون باند همیشه از مدارهای تلفن سانترال موجود استفاده مؤثری نمی کرد. به عنوان مثال، اگر از ابزار تلفن سانترال طرف تماس گرفته شده استفاده می شد، دفتر مرکزی طرف تماس گیرنده سیگنال شلوغی تولید می کرد که از طریق مسیر صوتی از قبل تعیین شده از طریق شبکه تلفن سانترال عمومی سوئیچ شده به گوشی طرف تماس منتقل می شد. از این رو، یک مسیر مدار صوتی کامل از طریق شبکه صرفاً برای انتقال یک سیگنال مشغول است. به منظور غلبه بر این مشکلات و سرعت بخشیدن به فرآیند برقراری تماس در تماس های راه دور، شکل دیگری از سیگنال دهی بین دفتری، به نام سیگنالینگ کانال مشترک (CCS) توسعه یافت. در CCS یک مدار "خارج از باند" (یعنی یک مدار مجزا از مداری که برای برقراری ارتباط صوتی استفاده می شود) اختصاص داده شده است تا به عنوان یک پیوند داده عمل کند و اطلاعات آدرس و برخی سیگنال های اطلاعاتی دیگر را بین ریزپردازنده های به کار رفته در تلفن سانترال حمل کند. سوئیچ هااولین نسخه CCS بین سال های 1964 و 1968 توسط کمیته مشاوره بین المللی تلگراف و تلفن سانترال (CCITT)، پیشین بخش استانداردسازی مخابرات اتحادیه بین المللی مخابرات، توسعه یافت. اولین سیستم در سطح بین المللی به عنوان سیگنالینگ CCITT-6 استاندارد شد. در آمریکای شمالی، CCITT-6 توسط AT&T اصلاح شد و به عنوان سیگنالینگ داخلی کانال مشترک، CCIS شناخته شد. اگرچه CCITT-6 توسط یک نهاد بین المللی استاندارد شده بود، اما هرگز به طور جهانی مستقر نشد. CCITT با درک این نقص و همچنین حجم رو به رشد ترافیک بین المللی در شبکه تلفن سانترال جهانی، بین سال های 1980 و 1991 نسخه ای به نام CCITT-7 را توسعه داد. در آمریکای شمالی، CCITT-7 به عنوان سیستم سیگنالینگ 7 یا SS7 پیاده سازی شد.
پسورد سانترال پاناسونیک

کارت تلفن گویا سانترال


سانترال ارتباطات بدون شک نفس هر سازمانی است و یک سیستم ارتباطی قدرتمند، در عین حال ساده و آسان همیشه انتخاب اصلی برای هر سازمانی بوده است. با در نظر گرفتن این واقعیت، تبدیل یک ارتباط قدیمی به یک سیستم تلفن سانترال مبتنی بر IP کاملاً پیشرفته به عنوان بهترین تصمیم برای حفظ کارکرد هموار مشاغل با محیطی انعطاف پذیر، رقابتی و نوآورانه با کاهش هزینه تماس در نظر گرفته می شود. امروز دنیای افراد باهوش فناوری است که مایلند از طریق روش های جدید تعامل مانند ایمیل، چت وب، توییتر و موارد دیگر در دنیای واقعی یا مجازی، وضوح فوری را دریافت کنند. به همین دلیل است که کارکنان هر سازمانی به فرمولی برای پاسخگویی به مسائل از هر جایی در داخل یا خارج از دفتر با اتصالات سیمی یا بی سیم نیاز دارند تا رویه های کاری را تقویت کنند. تغییر به سیستم های تلفن سانترال IP برای یک تجارت در حال اجرا و شروع با نصب تلفن سانترال IP برای کارآفرینان جدید، ثمربخش ترین تصمیم در حفظ و رسیدگی به بخش تماس های صوتی خواهد بود. زیرا این راه حل یکپارچه بدون زحمت کارکنان خود را با این امکانات مجهز کرد تا سیستم ارتباطی خود را یکپارچه کرده و آن را از هر کجای دنیا راه اندازی کند. یک دفتر تبدیل IP الگوی ارتباطی با کارمندان را از طریق تلفن سانترال، پیام های متنی، پیام های صوتی یا کنفرانس در همان صندوق ورودی با ادغام سیستم های تلفن سانترال با LAN تقویت می کند. سازمان مبتنی بر IP مدل سازی شده می تواند تا 300 کارمند را در خود جای دهد و بستری مطمئن و فوری برای تلفن سانترال، پیام رسانی، کنفرانس و مدیریت مشتری از طریق سیستم ارتباطی یکپارچه فراهم کند. اگر هر سازمانی با مشکلات آزاردهنده ای مانند از دست دادن تماس فوری بدون نشانه ای که هزینه را افزایش می دهد، مواجه است، تماس های فوری مسیر درست را پیدا نمی کنند و گمراه می کنند یا در این بین گم می شوند، یا ممکن است به دلیل شرایط آب و هوایی باشد که کارمندی در خانه گیر کرده و هیچ کاری انجام نمی دهد. تمام این مشکلات سوراخ کردن را می توان به راحتی از طریق نصب هاب مبتنی بر IP حل کرد. محبوبیت ارتباطات یکپارچه یعنی دریافت یا ارسال ایمیل، پست صوتی یا متن در صندوق ورودی یکسان به دلیل نقش های شغلی متنوعی که به کارمندان اختصاص داده می شود با انتظار انجام آن از مکان های مختلف مانند خانه، بازار، دفتر یا هر مکان تصادفی در حال افزایش است. تنها با اتصال به اینترنت، کارمندان می توانند به راحتی وظایف خود را در حین حرکت با استفاده از ویژگی های نرم افزاری مناسب انجام دهند. ناگفته نماند که برای هر مرکز تماسی، یک سیستم تلفن سانترال آفیس پویا و قدرتمند مجهز به جدیدترین نرم افزارهای پردازش تماس، رکن آن است که سازمان بر روی آن کار می کند. یک سیستم تلفن سانترالی سفارشی شده این گزینه را در اختیار سرپرستان مشتری قرار می دهد تا بر حسب تماس ها نظارت داشته باشند و پاسخ ها را برای قضاوت در مورد پاسخ هر کمپینی سازمان دهی شده یا نمایندگان می توانند به سرعت به تماس های دریافتی پاسخ دهند و توجه داشته باشند که چند تماس در حالت تعلیق هستند، چند تماس تا چه حد پاسخ داده شده است. و خیلی بیشتر. همه اینها فقط نتیجه یک سیستم تلفن سانترال قوی است که برای افزایش بهره وری در یک سازمان نصب شده است.
کارت تلفن گویا سانترال

سانترال پاناسونیک اصفهان


سانترال سوئیچینگ، بین دستگاه های تلفن سانترال و بین صندوق عقب، در صورت لزوم. سیگنالینگ، بین دستگاه های تلفن سانترال و دفاتر مرکزی و همچنین بین دفاتر مرکزی در صورت نیاز. انتقال، بین دفتر سوئیچ مرکزی و تلفن سانترال مشترکین و همچنین بین دفاتر مرکزی. هر یک از این اجزای اصلی یک سیستم تلفن سانترال به نوبه خود در این بخش مورد بحث قرار می گیرد. از همان روزهای اولیه استفاده از تلفن سانترال، مشاهده شد که اتصال ابزارهای مختلف تلفن سانترال با راه اندازی سیم ها از هر ابزار به نقطه سوئیچ مرکزی یا مرکز تلفن سانترال، عملی تر از اجرای سیم ها بین همه ابزارها بود. در سال 1878 اولین مرکز تلفن سانترال در نیوهون، کانکتیکات نصب شد که به 21 مشتری اجازه می داد با استفاده از یک تابلوی مرکزی دستی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. تابلوی دستی به سرعت از 21 خط به صدها خط افزایش یافت. هر خط بر روی تابلو برق در یک سوکت (به نام جک) خاتمه می یافت و تعدادی مدار کوتاه و انعطاف پذیر (به نام سیم) با یک دوشاخه در دو سر هر سیم نیز ارائه شد. بنابراین می توان دو خط را با قرار دادن دو سر یک بند ناف در جک های مناسب به هم متصل کرد. ایده سوئیچینگ خودکار در اوایل سال 1879 ظاهر شد و اولین سوئیچ تمام اتوماتیک برای دستیابی به موفقیت تجاری در سال 1889 توسط Almon B اختراع شد. استروگر، صاحب یک شرکت تجاری در کانزاس سیتی، میسوری. سوئیچ استروگر اساساً از دو بخش تشکیل شده بود: آرایه ای از 100 پایانه، به نام بانک، که به ارتفاع 10 ردیف و عرض 10 ستون در یک قوس استوانه ای چیده شده بودند. و یک کلید متحرک به نام برس که توسط یک مکانیسم جغجغه ای در سیلندر بالا و پایین می رفت و توسط مکانیزم دیگری به دور قوس می چرخید تا بتوان آن را به موقعیت هر یک از 100 پایانه رساند. عمل جغجغه بر روی قلم مو به اختراع استروگر نام رایج سوئیچ گام به گام را داد. حرکت گام به طور مستقیم توسط پالس های دستگاه تلفن سانترال کنترل می شد. در سیستم های اصلی، تماس گیرنده با فشار دادن سریع کلید دکمه ای روی دستگاه، پالس ها را تولید می کرد. بعدها، در سال 1896، همکاران استروگر یک صفحه چرخشی برای تولید پالس های لازم ابداع کردند.
سانترال پاناسونیک اصفهان